www.jl-coaching.dk
Jes Lysgaard
e-mail: jl-coaching@mail.dk
fb. JL-Coaching
tlf.: +45 2679 5281

Hypnose og Coaching

 

Hypnoseterapi kan være en effektiv genvej til at forandre de ting, der forhindre dig i at føle dig levende og glad. 

Det at være i hypnose er noget alle kan, og vi alle er i den tilstand flere gange dagligt. Man er helt bevidst under hypnosen, og kan til enhver tid selv afbryde sessionen. Vi arbejder i hypnosen sammen på at plante et frø i underbevidstheden, der vil vokse som en blomst, hvis den vandes med din mentale opmærksomhed.

Hemmeligheden bag hypnosen er at skabe en forandring, der hvor vores sind arbejder med vores automatiske programmer. Det er virksomt og vores fantastiske underbevidsthed, vil til enhver tid hjælpe dig til, at skabe det der er det bedste for dig. 

Hvordan foregår en hypnose session?

En session starter med en forsamtale, hvor vi sammen afdækker hvad det er du gerne vil arbejde med. 

Efterfølgende sidder du i en behagelig stol, og bringes i en tilstand, de er som lige inden du sover, hvor du er bevidst, men er i stand til at lade din underbevidsthed være chaufføren og hvor din bevidsthed sidder som bagsæde passager. 

Herefter vil jeg som terapeut, sammen med dig, arbejde på at du slipper gamle indarbejdede mønstre og tankeformer, og lade underbevidstheden skabe nye tankemønstre. Under sessionen er du helt bevidst og kan, som når du er ved at falde i søvn, til en hver tid komme op i et vågent bevidst plan. 

Efter sessionen vil jeg give dig hjemmeopgaver, der tilsigter at forstærke de nye tanke mønstre og billeder vi sammen har fundet frem til du gerne vil have som en del af dit liv. 
Det der får positiv opmærksomhed, vokser sig smukt
 heart

Hypnose sessionerne kan foregå hos dig privat eller i mit hjem - da jeg ikke har klinik lokaler.

Da der er mange personer, der er betænkelige ved at komme i hypnose, da de fejlagtigt sammenligner det med showhypnose de har set på tv eller en scene, er det ok at have en anden person med i lokalet. 

Hvor kan hypnoseterapi hjælpe? praktisk talt i alle situationer er det umiddelbare svar. Erfaringen siger at der er gode resultater med: 

Stress, traumebearbejdning, rygestop, overspisning, eksamensangst, generelt ubehag i kroppen eller sindet, depressive tilstande, lavt selvværd, generelt støttende i selvudviklingsprocesser, idrætspræstationer mm. 

 

Coaching sessioner 

Hvor er du på vej hen? hvad vil du gerne have ud af livet? hvad er dine mål? hvordan kommer du derhen? har du det liv du gerne vil leve?

Store spørgsmål, som kræver svar, når de stilles.

Life-Coaching skaber en stor opmærksomhed på hvordan du handler og agerer i dit liv, og det hjælper dig til, ikke bare at kunne svare på de ovenstående store spørgsmål, men at skabe et liv hvor du handler og gør noget konkret, så du når dine mål og skaber det liv du gerne vil have.

 

Lad livet være en leg og se det som et fantastisk eventyr, vi er midt i. 

 

Emner og temaer der ofte er oppe i coacing sessionerne, er.

Stress, Ingen retning, Kriser, Sygdom, Konkrete mål, Pressede situationer, Humøret, Relationer til andre, Manglende nærvær, 

 

Mod, nysgerrighed og ned i kroppen

Coaching kræver nysgerrighed på sig selv og mod til at udvide din komfortzone. Du bliver konfronterert med dig selv og dine handlinger, og kroppen bliver indraget, så du føler dig mere hel.

Jeg støtter og vejleder dig hele vejen i processen. 

 

Det er enormt energiskabende, at møde sig selv i modet og styrken til at handle og gå den rigtige vej. 

 

Bryd gennem muren og bliv fri til at nå dine mål og drømme

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk