www.jl-coaching.dk
Jes Lysgaard
e-mail: jl-coaching@mail.dk
fb. JL-Coaching
tlf.: +45 2679 5281

 

JL-Coaching er produktet af mange års uddannelse og arbejde med mennesker og ikke mindst arbejdet med mig selv. 

 

Jeg er 52 år og født og opvokset i vestjylland. Bevidstheden om at blive nødt til at arbejde med mig selv, har været en del af min livstilgang siden barndommen.

De forskellige terapeutiske tilgange jeg har beskæftiget mig med og en livslang kærlighed til naturen, har skabt en tro på, at der ligger en unik læring i det vi oplever, og at det er vores tilgang til livet, der afgør, om vi løfter os, eller bliver lagt ned. 

Min overbevisning er, at vi alle kan ændre vores måde at se verden og os selv på, så længe vi tør at gå ind i det personlige arbejde, og tage ansvar for vores handlinger. Det er ikke altid lige let, og det kræver ofre. Men desto oftere man har været i balance i sig selv, desto lettere er det, at komme i balance igen, hvis livet skubber lidt for hårdt nogle gange.  

I 2012 udgav jeg min anden bog (Skydning med langbue, mentaltræning og refleksioner over livet), jeg blev nr. 3. til Europamesterskaberne i 3D bueskydning og dette flow, gav en fornemmelse af den retning jeg skulle bevæge mig i. 

Refleksioner over det liv jeg gerne ville leve, opstod i kølvandet på flowet. Konsekvenserne af en stomioperation i 1999 og disse refleksioner resulterede i en skilsmisse. Som mange andre oplevede jeg, at livet standsede for en stund og tråde til det der var, fastholdt mig, og forhindrede mig i at vende om og bevæge mig i den retning mod det liv, som føltes frit og rigtigt. 

Det at slippe sine drømme og det liv, som man havde forestillet sig, skulle være en tryg base, skaber krise og sorg. Det er en hård rejse, gennem et landskab, hvor man ofte er alene om at finde den nye virkelighed. Andre kan støtte undervejs, men det er en selv, der skal finde sin egen sandhed. Desværre er det ikke alle der finder deres vej og kommer hele ud på den anden side. Depressioner, sygdom og ensomhed er ofte resultatet af at sidde fast i den process. 

Kan man se livet som en læringsprocess og forandringsprocess og som et rum, hvor det er tiladt at fejle og lære af det man gør, så bliver det lettere at acceptere, at man er, der hvor man er, og det bliver lettere at vende næsen den rigtige vej, I stedet for at gå baglæns gennem livet i sorg og ærgelse over at have mstet det der var.

Hypnoseterapien, de coaching sessioner og kurser jeg holder, tager alle et afsæt i, at deltagere og klienter arbejder på, at kunne stå ved sig selv og finde den version af sig selv de gerne vil være og ikke mindst den version, der skaber mest glæde på den vej i livet, der giver mest mening. 

 

Jes Lysgaard  

 

Forfatter, foredragsholder, 6 gange landsholds bueskytte, Afspændings og bevægelses pædagog (Psykomotorisk terapeut), Bachelour i Psykologi, kommunal leder uddannelse, Proces Inquery practisioner og Coach. 

 

 

 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk