www.jl-coaching.dk
Jes Lysgaard
e-mail: jl-coaching@mail.dk
fb. JL-Coaching
tlf.: +45 2679 5281

 

Walk and Talk

Samtale og refleksion i bevægelse, gør det ofte lettere at slippe tankemylder og komme ned i sin krop. Derfor kan Walk and Talk sessioner være gode, hvis du har svært ved at mærke dig selv. Eller blot nyder at være i ude og bruge den energi og ro, der automatisk skabes i naturen.

 

Walk and Talk sessionerne foregår i naturskønne områder.

En Walk and Talk session foregår typisk, i et naturområde, som aftales efter en telefonsamtale, eller en kort skrivekorrespondance. 

 

Naturen grounder og bringer ro i systemet. Det der gerne kommer ud af denne form for coaching, er en kropslighed, som gør, at det ofte er lettere at mærke sig selv, og ofte også er lettere at mærke, hvad der føles rigtigt og forkert i forhold til valg og fravalg i livet. Desuden giver det ro og gronder kroppen og sindet, at komme i kontakt med naturen. Jeg kobler ofte disse sessioner med øvelser, som skaber grounding og retning. Og ikke mindst refleksioner over de emner der bringes på banen. 

 

Den rolige meditative bevægelse

 Det at gå bliver en meditativ bevægelse, hvis det gøres bevidst, og hvis man tillader sig selv at mærke sit åndedræt, skabes der et unikt nærvær. I Walk and Talk sessionerne arbejdes der på at kunne finde denne tilstand af nærvær som bringer ro i systemet. 

 

Stress tilstande og Walk and talk

Walk and Talk er unikt til at reducere stress. Bevægelsen og naturen giver en kobling, som de fleste mennsker med stress responderer meget positivt på. Kroppen bruges på en hensigtsmæssig måde som dæmper kroppens stresssymptomer, samtidig med at man slipper det kaotiske tankemylder, der ofte karakteriserer den stressede hjerne. 


Praktisk info:

 Din fysiske form er underordnet, vi tager det derfra, hvor du er. 

Du skal have tøj og fodtøj som passer til vejret, og som du kan holde til at bevæge dig i.  

Jeg medbringer siddeunderlag, varmt at drikke og vand. 

Vi mødes så det aftalte sted og tidspunkt, hvor vi så går en time, mens coachingen foegår. 

Sessionen sluttes med en kop varmt the/kaffe, hvor der rundes af. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk